lördag 22 mars 2014

Playdate i lekparken

I torsdags hade vi underbart för nästan sista gången den här vårrundan. Nu är det regn och kyla som gäller igen ett par dagar. Hoppas det går över fort!

På förmiddagen var det visserligen fortfarande lite kyligt, men solen sken jätteskönt! Då kan man slänga sig med bästisen i en hängmatta och njuta lite. (Note to self: Leander behöver nya byxor, de räcker ju knappt nedanför knäna!)
Efter lunch bakade vi lite muffins och tog med oss grannarna till en större lekplats i närheten för picknick och lek i eftermiddags- och kvällssolen. Leander åkte linbana så snabbt att jag knappt hann fotografera! Stackars Kati som fick springa dubbelvikt blev helt slut.


Tabea upptäckte att hon delade storebrors kärlek till den röda räserbilen. När han var i den åldern kunde vi inte gå förbi lekplatsen utan att gunga på den och det är fortfarande en favorit!

Även grävskopor och lastbilar är populära!







Leander och Lea gungar i traktordäcket.

Hm, ja just det, Leander behöver även en ny solhatt, men han dissar ju alla jag föreslår. Undrar om jag kan köra en fuling och köpa en och säga att den är från morfar? Det brukar hjälpa! :-)

1 kommentar:

  1. Härliga bilder!
    Hoppas ni har tid att skypa med oss någon dag

    SvaraRadera