tisdag 2 september 2014

Pysselförmiddag

Idag var det pysselförmiddag med FöVe - Föreningen för barn och ungdomar i Neckartenzlingen. Det var femton barn i åldrarna 3 till 6 år, plus mina två småttingar. Tabea trodde dock att hon var anmäld till själva pysslandet:

Man ser att även stolen fick sig en släng. Som tur är var det fingerfärg. Bra tänkt där!

Här ser man barnens "work in progress" A försöker förtvivlad torka luftballongerna täckta med papier maché med en hårtork. Den blev lite överhettad efter någon timme...

Så här snygg blev Leanders fisk till slut:




Vi hade en fikarast i mitten och på slutet var vi ute och körde några lekar och målade med gatukritor. Det verkar som om det liksom klickade med den blå giraffen igår. Idag kom Leander springande och ropade: "Mamma, kom fort och kolla vad jag har målat!" Och jag såg på en gång att det var en grävskopa (what else???) och en lastbil. Senare målade han även en ångvält och en grävskopa till med band (den första hade vanliga hjul). Hur kul som helst!


På eftermiddagen var vi på Toy'R'Us i Reutlingen-bortom-all-ära-och-redlighet. Men det lönade sig tyvärr inte. Väldigt trist sortiment. Men det finns ju alltid Amazon och så har vi den braiga leksaksoutleten i grannbyn. Och vi behövde ändå inget, det var bara en liten utflykt.

Imorgon är det dags för Rövarkulan igen och de ska gå till bondgården!


2 kommentarer:

  1. Mormor vill gärna ha en teckning som Leander har gjort!

    SvaraRadera
  2. Jag ska fråga honom om han gör en åt dig!

    SvaraRadera