tisdag 18 februari 2014

Avslutningsfest hos små grodorna

I fredags var det sista gången på Leanders "dagis" Neckarfröschle. Alltså dags för avslutningsfest. De hade ordnat det så mysigt - föräldrarna fixade fika och barnen fick en avskedspresent. Självklart blev det presenter till A, H och "lånemormor" I också!


Grodminimuffinsen hade jag gjort. L tyckte det var äckliga, men i gengäld åt han säkert 8 stycken av de små söta minichokladmuffinsen. Och de andra barnen gillade grodorna tror jag, för de tog slut ganska snabbt.




Leander hade tagit på sig favorittröjan med byggmaskiner dagen till ära.


Bilden är från när han började på grodorna, 17 månader ung. Tänk vad stor han har blivit sedan dess! Tulpanen var till mig - alla mammor fick en blomma för att vi lämnat barnet så pålitligt och packat matsäck till dem varenda gång! ;-) Förutom kortet fick han en pixibok och en liten chokladgroda.

Det här fina tåget hade en av mammorna sytt och så laminerade vi in foton på barnen och "fröknarna" och fäste på.








Tabea tyckte det var kul att få stanna och leka med leksakerna för en gångs skull. Hon hade sina söta leggings med hjärtan passande till dagen.

På kvällen "lyxade" vi till det och beställde hem pizza. Leander ville hellre ha pommes frites, så det fick han. Tabea tyckte pizzan var jättegod och åt med god aptit. Barnen var hur nöjda som helst och vi vuxna tyckte det var skönt med leverans till dörren! Det var första gången vi testade den pizzerian, men det kan nog hända att det blir fler gånger...



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar